ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η επιχείρηση Vasilakis ξεκίνησε το 2013 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, στην καλύβα του παππού Αντώνη. Η καλύβα αυτή, χτισμένη το 1939, περιβάλλεται από χιλιάδες αυτοφυή ελαιόδεντρα, αντικρύζοντας τη θάλασσα του κόλπου της Κασσάνδρας και τα όρη του Πηλίου και του Ολύμπου. Εκεί φιλοξενείται σήμερα το εργαστήριο παρασκευής των χειροποίητων σαπουνιών Vasilakis.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στην οικογένεια Βασιλάκη, η κύρια ενασχόληση ήταν και είναι η καλλιέργεια της ελιάς και η παραγωγή του ελαιόλαδου, ένα πολύτιμο αγαθό που μεγάλωσε γενιές και γενιές. Το πάθος και η αγάπη για τη φύση και τα αγνά φυσικά προϊόντα της ελληνικής γης, μας οδήγησαν στη δημιουργία ενός χειροποίητου σαπουνιού με βάση το ελαιόλαδο, το οποίο απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν ένα εξαιρετικό και 100% φυσικό προϊόν.

 

Τα σαπούνια μας είναι 100% φυσικά, χωρίς συνθετικές χρωστικές, συντηρητικά ή οποιαδήποτε άλλη χημική ουσία.

Με υψηλή περιεκτικότητα σε εξαιρετικό παρθένο βιολογικό ελαιολάδο, πιστοποιημένα αιθέρια έλαια.

Με άγρια βότανα του όρους Χολομώντα, αγνό μοναστηριακό μέλι, κηρήθρα και πρόπολη.

Αποτελούν μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης και φροντίδας των μαλλιών, του προσώπου και του σώματος. Η αγνή τους σύσταση τα καθιστά ιδανικά ακόμη και για τη βρεφική φροντίδα.

Κάθε σαπούνι Vasilakis φέρει τη δική του ταυτότητα, καθώς παρασκευάζεται, σφραγίζεται και τυλίγεται ξεχωριστά στο χέρι, με σκοπό να φτάσει σε εσάς μια μοναδική πλάκα σαπουνιού.